Rengøring kan være cardio træning

Er du en ung mand kan det være hårdt at få styr på rengøringen når du er flyttet hjemmefra. Du værdsætter sikkert at dit barndomshjem er beskidt og lækkert, men har hårdt ved at finde motivationen til at gøre det.
Derfor kan du nudge dig selv og gøre det mere anderledes at lave rengøring ved at blande rengøring med cardio træning. Eksempelvis kan du slæbe din støvuger rundt når du bruger den og samtidig kan du lave biceps curls. Tricket er at lave curls med et sådan interval at du kan fortsætte med biceps curls og først være færdig når du er færdig med at støvsuge.

Rengøring giver dig udholdenhed

Udover at lave curls mens du støvsuger kan du også vælge at bære rundt på vandet til vaske overflader af med imens du gør det. På denne facon har du konstant 5-10 kg at bære på. Du kan beslutte dig for at skifte hænder engang imellem, men du vil mærke effekten af din rengøring dagen efter. derudover kan du også vælge at tage en rygsæk på, fyldt med bøger, og lave ben lunges imens du kost, eller støver af. Mulighederne er uanede.

Rengøring skal være sjovt

For at fremfinde motivationen til rengøringen er det enormt vigtigt at du ændrer rutinen og de øvelser du laver mens du gør beskidt jævnligt. For gør du det får du det optimale ud af din rengøringstræning. Begynder du at gøre rent på denne måde vil du opleve glæden ved at gøre beskidt stige dramatisk, op til et punkt hvor du glæder dig til at gøre rent, og du vil derudover kunne se på din krop at du gør mere beskidt. Så udover at have et rent hjem, så får du en trimmet krop.

Læs mere:  Få hjælp til rengøring København nu